Despre proiectul Wine Trip
Pe site-ul Wine Trip sunt prezentate excursii și tururi alese special pentru dumneavoastră de către experți și vinificatori. Analizați fiecare cramă, comparați și alegeți tururi în conformitate cu gusturile și preferințele dumneavoastră. Pasul următor selectați turul, indicând numărul de vizitatori, limba, data și ora vizitei.

În vinăriile din Moldova veți face cunoștință cu regiunile viticole de o frumusețe uimitoare, gospodării viticole, castele și cetăți, veți vizita pivnițe de vinuri cu renume în lume,veți vedea colecții de vin, veți degusta vinuri de calitate din crame, veți descoperi tainele celor mai bune vinuri din lume.
Veți învăța să faceți diferența între caracteristicile și aromele diferitor soiuri de vinuri; veți destinge notele,nuanțele, buchetul de flori și gustul delicat al vinurilor. 

O sticlă cu vin conține mi multă filosofie decât toate cărțile din lume.
Louis Pasteur

Misiunea

Proiectul Wine Trip are ca obiectiv - utilizarea la maximum a tehnologiilor informaționale moderne de vânzări, combinată cu o vastă experiență și înaltă calificare a personalului nostru, aceasta permite prelucrarea  cât mai operativă a informației, pentru a oferi în mod invariabil un serviciu de calitate. Vom fi bucuroși să feedback permanent cu tine.Avem o enormă plăcere să fim mereu în contact cu partenerii și clienții noștri, pentru a ne perfecționa. Vom depune tot efortul pentru a fi o platformă care oferă siguranță, comfort în utilizare și cele mai avantajoase oferte.

Valorile

Munca noastră zilnică se bazează pe astfel de valori ca fiabilitate, calitate și operativitate. Fiabilitatea reprezintă cuvântul cheie de o importanță majoră pentru clienții noștri ! Pentru noi, fiabilitatea este responsabilitatea personală atât a companiei cât și a fiecărui angajat față de clienți și parteneri. Profesionalismul ne permite să fim operaționali. Suntem perfect orientați în ofertele noastre, știm ce și cât costă, care sunt distanțele dintre orașe, unde merită să mergeți la anumite date. Veți avea parte de oferte greu de refuzat!

Planurile

În cadrul platformei Wine Trip planificăm să extindim gama de servicii pentru turiștii și vizitatorii din Moldova: — Rezervarea agropensiunilor; — Degustarea vinurilor în baruri de vin; — Bilete la evenimente; — Transport.